Corona, ook in Malawi

06-05-2020,

Begin mei 2020 zou gestart worden met de bouw van het schoolgebouw, waar de verwachting was deze in september later dit jaar op te leveren. 

Een groep enthousiaste vrijwilligers stond geheel paraat om de schouders eronder te zetten en dit mooie project in samenwerking met de lokale bewoners van Bolera Village af te trappen. 

De ontwikkelingen rondom de verspreiding van het coronavirus heeft ons met pijn in het hart doen besluiten de bouw van dit project uit te stellen tot april 2021. Er is geen mogelijkheid om dit project later dit jaar op te starten, vanwege het regenseizoen dat in oktober start en duurt tot maart. 

Vanuit onze rol als stichting blijven wij actief betrokken bij de ontwikkelingen in Malawi en zullen wij verder gaan met de voorbereidingen voor Bolera, als nieuwe projecten die we naderhand op willen gaan pakken, we hebben namelijk één ambitie: “Elk Kind Onderwijs.” Het coronavirus is voor ons allemaal een moeilijke – als lastige situatie. Desalniettemin geven wij niet op.