Wilde Ganzen steunt Bolera project

17 feb
0
0
0

Wilde Ganzen steunt Project 'Bolera'

Wij hebben in samenwerking met de gemeenschap in Bolera een aanvraag ingediend bij de Wilde Ganzen ter ondersteuning aan project ‘Bolera’. 

Wilde Ganzen werkt altijd samen met twee partijen: Stichting Vrienden voor Afrika, organisatie als ‘Particulier Initiatief’ in Nederland en de lokale partner als Projecteigenaar, dit zijn de inwoners van Bolera.

Vanuit onze Stichting hebben wij fondsen voor het betreffende project geworven en ondersteunnen hiermee de lokale bevolking met expertise als financiele middelen bij de realisatie van deze school. 

De Wilde Ganzen geeft financiële steun en deelt mee in kennis en ervaring. Samen met de Wilde Ganzen maken we het verschil.

Informatie
Klaslokalen - NAMINGUNDA School

In mei 2020 start het ‘Bolera’ project. Dit project zal bestaan uit de bouw van een basisschool bestaande uit 4 klaslokalen in fase 1.

informatie
Lerarenhuizen

Aangezien de infrastrutuur nie zodanig is, is het in Malawi normaal dat de docenten een onderkomen krijgen. Om deze reden bouwen wij samen met de gemeenschap naast de school ook een viertal aaneengeschakelde lerarenwoningen

Development comitté
Posted by: Category: Geen categorie

Comments are closed

Top