TANK & SCHENK bij BP Wijnands in Bunschoten

4 nov
0
0
0

TANK&SCHENK bij Wijnands in Buschoten

Sinds 1979 is het BP-tankstation van Wijnand's een begrip in Bunschoten-Spakenburg en omgeving. Kwaliteit én lokale betrokkenheid kenmerken al die jaren al ons tankstation en Carwash. Als de gasten kiezen voor Tank en Schenk, schenkt men één cent per getankte liter. De gasten schenken dit bedrag vervolgens aan een goed doel of vereniging naar keuze. Wijands is bijzonder enthousiast over Tank en Schenk en ook alle verenigingen die men gesproken hebben zijn zeer enthousiast! Samen met de verenigingen en hun leden gaat men hier een enorm succes van maken!

Bij Wijnand’s Auto Service geloven wij in de kracht van samen, met elkaar het ouder vissersdorp groot maken. Om deze reden is Wijnand’s Auto Service begonnen met Tank en Schenk! Wat is Tank en Schenk hoor ik u denken, Tank en Schenk is een spaarprogramma voor Stichting Vrienden voor Afrika.

Hoe werkt het dan? Per getankte liter brandstof bij Wijnand’s Auto Service kunt u 1 cent schenken aan Stichting Vrienden voor Afrika, zo kunnen wij met zijn allen een mooi bedrag bij elkaar sparen!

Spaart u ook mee?

Wat is er tot nu toe gedoneerd?

Posted by: Category: Geen categorie

Comments are closed

Top