Strategische samenwerking met het Oostwende College

1 jan
0
0
0

07-06-2018

Stichting Vrienden voor Afrika is een strategische samenwerking aangegaan met het Oostwende College uit Bunschoten-Spakenburg. Deze is tot stand gekomen, doordat wij de focus van primaire noodhulp hebben verlegd naar educatie. De samenwerking zal gestalte krijgen door gezamenlijke acties op touw te zetten om zodoende geld in te zamelen voor nieuwe projecten Malawi. Een ander onderdeel van de samenwerking is een nieuw project genaamd: “Wereldburgerschap”. Wereldburgerschap is een verbinding leggen tussen hier en daar, jezelf en anderen. Wereldburgerschap is beseffen dat wij, terwijl we hier leven, toch van grote betekenis kunnen zijn bij de wereld buiten de landgrenzen. De wijze waarop dit project gestalte zal krijgen, is leerlingen in aanraking laten komen met andere culturen, mensen en werelddelen.

Posted by: Category: Nieuws

Comments are closed

Top